ANTALYA / AKSU - AKSU PERGE ORTAOKULU

AKSU PERGE ORTAOKULU

MACUN MAH. MEKTEP SK. A BLOK NO 1/3Aksu Fen Lisesi Yanı AKSU / ANTALYA
Vizyon
AKSU PERGE ORTAOKULU çalışanları olarak; Gelecekte; Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, Her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, Hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanıldığı, Çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, Tedarikçilerle karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, Verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği Bir AKSU PERGE ORTAOKULU yaratılması Vizyonunuza sahibiz ve bunu tüm paydaşlarımızla paylaşmaya hazırız.
Misyon
Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; AKSU PERGE ORTAOKULU ; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; Öğrencilerin, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerin 21. Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.
KLİMA
AC03 , AF04 , 511 , 526 , 527 numaralı otobüsler. Tramvay (Expo güzergahı).
Barbaros , Soğucaksu, Konak mahallelerinden özel servis bulunmaktadır.
Aksu İlçe Merkezi.
Antalya Merkeze 15 km uzaklıktadır.
Etwinning
AB PROJELERİ 4 tane.