ANTALYA / AKSU - AKSU PERGE ORTAOKULU

Digital Transformation Adventure in Innovative Education

Yenilikçi Eğitimde Dijital Dönüşüm Serüveni

Ekm

2022 yılında Türkiye de 9 ortaokulun ve  Antalya’da ortaokullar arasında fonlanan tek Erasmus projesi olan proje kapsamında en son Polonya’nın Varşova kentinde bir eğitim kurumunda işbaşı gözleme katılan öğretmenlerimiz hafta sonu yurda döndü. Avusturya, Polonya ve Romanya’dan eğitim kurumları ortaklığında yürütülen projenin 3 hareketliliğine toplamda 9 öğretmen ve 4 öğrenci katıldı.

Ekm

2022 yılında Türkiye de 9 ortaokulun ve  Antalya’da ortaokullar arasında fonlanan tek Erasmus projesi olan proje kapsamında  Avustırya'nın Viyana kentinde bir eğitim kurumunda işbaşı gözlemve kursa katılan 4 öğretmenlerimiz hafta sonu yurda döndü.

Ekm

2022 yılında Türkiye de 9 ortaokulun ve  Antalya’da ortaokullar arasında fonlanan tek Erasmus projesi olan proje kapsamında en son Romanya’nın Köstence kentinde bir eğitim kurumunda işbaşı gözleme katılan öğretmen ve öğrencilerimiz hafta sonu yurda döndü. Avusturya ve Romanya’dan eğitim kurumları ortaklığında yürütülen projenin  hareketliliğine toplamda 6 öğretmen ve 4 öğrenci katıldı.